Αποκομιδή απορριμμάτων

Αποκομιδή απορριμμάτων

Παροχή υπηρεσιών αποκομιδής απορριμμάτων και καθαριότητας σε επιχειρήσεις και οργανισμούς με χρήση δικού μας εξοπλισμού υψηλών προδιαγραφών και ειδικευμένου προσωπικού.

Ανακύκλωση

Ανακύκλωση

Η εμπειρία των 20 χρόνων στην διαχείριση, αποκομιδή μεταφορά, διαλογή, δεματοποίηση και εμπορία πάσης φύσεως ανακυκλούμενων ή μη υλικών και απορριμμάτων αποτελεί εγγύηση.

Περιβάλλον

Περιβάλλον

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι ολοένα αυξανόμενες ανάγκες στις πόλεις, οι επιχειρήσεις και οι βιομηχανίες επιβαρύνουν το περιβάλλον μας και ο όγκος των απορριμμάτων που παράγουν πολλαπλασιάζεται από μέρα σε μέρα.

Επεξεργασία scrap

Επεξεργασία scrap

Μια από τις κύριες δραστηριότητές μας είναι η συλλογή και επεξεργασία μεταλλικού scrap, το οποίο διαθέτουμε στις Ελληνικές Βιομηχανίες χάλυβος.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας

Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες μας στην αντίστοιχη σελίδα και θα καταλάβετε αμέσως πως μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι.

Δείτε τους πελάτες μας

Η ενδεικτική λίστα των πελατών μας μιλάει από μόνη της. Θα ανακαλύψετε ότι χαίρουμε της εμπιστοσύνης των μεγαλύτερων Ελληνικών εταιρειών και οργανισμών.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τώρα πια γνωρίζετε τι κάνουμε και ότι το κάνουμε καλά. Επικοινωνήστε μαζί μας για συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες.
Image

Η ανάπτυξη της εταιρείας μας και η εξέλιξη νέων υπηρεσιών είναι συνεχής και εστιασμένη στις ανάγκες σας. Μελετάμε το κάθε πρόβλημα, το αναλύουμε, βρίσκουμε την καλύτερη λύση και την εφαρμόζουμε. Στην συνέχεια βελτιώνουμε στα σημεία τις διαδικασίες και έτσι είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε το καλύτερο.

Εγκατεστημένοι σε κομβικά σημεία της Ελλάδας, παρέχουμε τις υπηρεσίες μας πανελλαδικά μέσω των εγκαταστάσεών μας ή σε συνεργασία με αξιόπιστους συνεργάτες.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε.Β.Ε. εξελίχθηκε δυναμικά μέχρι το 1991 έχοντας σαν κύρια δραστηριότητα τη συλλογή και επεξεργασία μεταλλικού scrap, το οποίο διέθετε στις Ελληνικές Βιομηχανίες χάλυβος. Από το 1992 και μετά, η εταιρεία επέκτεινε τη δραστηριότητά της στα σύγχρονα συστήματα διαχείρισης απορριμμάτων, δίνοντας έμφαση στα νέα συστήματα συλλογής, συμπίεσης, μεταφοράς και ανακύκλωσης των κυριότερων κατηγοριών απορριμμάτων (αστικών, οικιακών, βιομηχανικών, εμπορικών, κτλ.), αναπτύσσοντας ταυτόχρονα συνεργασίες με ξένους ομίλους για τη μεταφορά πρωτοποριακής τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στον ελληνικό χώρο.

Μέσα σε αυτό το διάστημα η εταιρεία αναπτύχθηκε με ταχείς ρυθμούς, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία, που την καθιέρωσε στο χώρο.

Σήμερα το περιβάλλον και η προστασία του αποτελεί πλέον ένα από τα πιο κρίσιμα προβλήματα της καθημερινότητάς μας. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι ολοένα αυξανόμενες ανάγκες στις πόλεις, οι επιχειρήσεις και οι βιομηχανίες επιβαρύνουν το περιβάλλον μας και ο όγκος των απορριμμάτων που παράγουν πολλαπλασιάζεται από μέρα σε μέρα.

 
blank blank blank

Νομοθεσία

Μάθετε τι ισχύει βάση της παρούσης νομοθεσίας, όσον αφορά την διαχείριση και ανακύκλωση των απορριμμάτων. Τι δυνατότητες έχετε και τι δεν πρέπει να κάνετε.

Δημοσιεύσεις

Σε αυτό το τμήμα θα βρείτε τις τελευταίες δημοσιεύσεις που έγιναν στον τύπο, σχετικά με την διαχείριση των απορριμμάτων, την ανακύκλωση, τις διαδικασίες αποκομιδής κλπ.

Χρήσιμες συνδέσεις

Γνωρίστε τους κυριότερους φορείς στον τομέα διαχείρισης απορριμμάτων.

 

 

RocketTheme Joomla Templates